LORIN NE ŽELI DA OVOJ DRŽAVI PREDA POBEDNIČKU STATUU! Prošlogodišnja pobednica ŠOKIRALA, neće ni da čestita?
Lorin, Foto: Printscreen/jutjub/eurovison

šok

LORIN NE ŽELI DA OVOJ DRŽAVI PREDA POBEDNIČKU STATUU! Prošlogodišnja pobednica ŠOKIRALA, neće ni da čestita?

Pevačica Lorin izričito naglasila da ovoj državi nikad neće predati pehar

Objavljeno:

Dvostruka šampionka rekla je producentima da će prekršiti protokol i da neće izvršiti redovnu primopredaju zbog nacionalnog sukoba u Gazi.

Lorin je zakonski obavezna da nastupi na ovogodišnjem takmičenju i preda stakleni trofej ovogodišnjem pobedniku, uprkos pozivima na bojkot, nakon pobede u Liverpulu prošle godine sa Tatuom.

Lorin
Lorinfoto: prentscreen/youtube/Eurovision Song Contest

Zvezda je javno insistirala da bi takmičenje trebalo da se nastavi kako bi donelo pozitivnost u svet. Međutim, tenzije iza kulisa su rasle tokom nekoliko nedelja uoči večerašnjeg velikog finala.

Govoreći za The Sun ranije ove nedelje, Lorin je rekla:

- Pozitivno privlači pozitivno, a negativno negativno. Ako bismo zatvorili ovo čvorište pozitivne energije, kažnjavajući milione za distorziju negde drugde, to bi bilo tako destruktivno - rekla je.

Kako je The Sun saznao, ona je odlučna da istraje u svom stavu.

- Ona namerava da jasno iznese svoj stav u pogledu svog stava prema Izraelu oko njene pažljivo koreografisane i graciozne predaje trofeja koja će pokazati svetu na kojoj strani istorije zaista stoji. Postoji plan da Lorin stane na scenu, ostavi trofej na postolju i ode pre nego što prezenteri požele dobrodošlicu Izraelu na binu, ukoliko osvoje željenu titulu - rekao je izvor za The Sun.

Lorin
Lorinfoto: prentscreen/youtube/Eurovision Song Contest

Mora da ćuti

Izvori bliski konkurenciji takođe kažu da u njenom ugovoru jasno stoji da ona ne sme da kaže ništa klevetujuće o Evropskoj radiodifuznoj uniji, koja vodi takmičenje.

Lorin će izvesti svoj novi singl "Forever" na događaju u Malme Areni u Švedskoj, kao i prošlogodišnji pobednički album "Tattoo" kao deo intervalnog nastupa tokom večerašnjeg finala.

Sun je kontaktirao Lorinine predstavnike za komentar, ali ga nije bilo.

Bunt bivših takmičara

Prošlogodišnji učesnik "Evrovizije" Kaarija iz Finske, koji je 2023 osvojio drugo mesto na ovom muzičkom takmičenju, ove godine je trebalo da pročita glasove svoje zemlje u prenosi uživo, međutim, on je odlučio da se povuče.

- Odlučio sam da ne budem prezenter glasova od žirija za Finsku. Izgovaranje glasova na glas, večeras ne deluje ispravno - poručio je Kaarija.

Njegov primer sledila je i bivša učesnica Norveške Alessandra, koja je takođe odustala da bude prezenter glasova za svoju zemlju.

Tokom današnjeg dana doneta je odluka da predstavnik Holandije Jost Klajn bude diskvalifikovan. Ovo je presedan u takmičenju.

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

(Espreso / Kurir / TheSun / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.